Mourinho försvarar Rooney efter tjockishånet: "Hans problem"

Förre United-spelaren Paul Parker gick ut och kritiserade Rooney för att han var överviktig och långsam. Nu försvarar Mourinho sin stjärna. – Jag är inte betald för att kommentera utspel från folk som är betalda för att snacka, säger Mourinho.

ANNONS
|

Paul Parker var med och vann dubbeln med United 1994. Nyligen gick han ut och kritiserade United-stjärnan Wayne Rooney rejält.

– Detta är en avgörande säsong för Rooney. Det handlar inte längre om att slå rekord utan att han ska få avsluta i United. Han måste visa att han är värd det och att han förtjänar att vara med i laget, inte bara på grund av sin status, sa han till 888.com.

– Om någon skulle ha hört om Wayne Rooney och inte sett honom förrän nu skulle de tänka "Vem är den där gubben?". Han är överviktig och långsam. Hans skott är uselt och det ser ut att han inte kan flytta sin kropp tillräckligt snabbt.

ANNONS

Jose Mourinho fick frågan om Paul Parkers utspel på presskonferensen inför mötet med Southampton. United-bossen var inte särskilt pratsugen när Parkers utspel kom på tal.

– Jag har ingen reaktion. Jag är inte betald för att kommentera utspel från folk som är betalda för att snacka, sa Mourinho och fick en hel del skratt i lokalen.

– Det där är hans problem.

ANNONS