Mourinho erbjuds monsterkontrakt av United

José Mourinho har tagit tillbaka United till toppen – nu belönas den portugisiske tränaren med ett femårskontrakt värt motsvarande 690 miljoner kronor.

ANNONS
|

José Mourinho levererade direkt när han, 2016, tog över ansvaret som huvudtränare i Manchester United. Redan första säsongen vann han Ligacupen ochEuropacupen.

Under andra säsongen i klubben har hans lag stått för en stark inledning och efter sju omgångar har man endast tappat poäng under en enda match, samtidigt som man gjort 21 mål och endast släppt in två.

– Jag tycker vi är ett bättre lag än vad vi varit. Det skulle vara orättvist om jag sa att Lukaku och Matic inte gjort någon skillnad, vi måste erkänna det och ge dem vad de förtjänar. Men samtidigt ger laget dem förutsättningarna till att anlända som de gjort,säger Mourinho tillIndependent.

ANNONS

Belönas med långt kontrakt

Nu belönas portugisen för sina insatser och enligt The Sun får han en rejäl lönecheck, under en lång tid framöver. Tidningen skriver nämligen att Mourinho har blivit erbjuden ytterligare fem år i United, ett kontrakt som ska vara värt motsvarande690 miljoner kronor.

Enligt The Sun är Mourinho, tillsammans med City-tränaren Pep Guardiola, den bäst betalda tränaren i världen. Detta då han tjänar omkring 2,6 miljoner kronor i veckan.

ANNONS