Mourinho bjuder fansen på unik inblick i Uniteds innersta

Jose Mourinho har börjat sitt jobb hos Manchester United. Den portugisiske tränaren bjuder fansen på en inblick i jobbet som tränare hos en av världens största klubbar.

ANNONS
|

Jose Mourinho bjussar United-fansen på en skymt av hans kontor på United träningsanläggning, Carrington. På bilden sitter Mourinho och cyklar medan han tittar på en video med Wayne Rooney.

Den portugisiske tränaren har snabbt blivit populär i Manchester, sedan han sagt åt fansen att glömma de senaste säsongernas resultat.

På väggen i sitt kontor har Mourinho hängt upp sina fyra rekord från Guinness World Records, rekorden för flest poäng under en Premier League-säsong (95), flest Champions League-titlar vunna hos olika klubbar (två), yngste tränare att nå 100 matcher i Champions League (49 år och 12 dagar) samt flest matcher obesegrad på hemmaplan i Premier League (77).

ANNONS

För Mourinho är jakten på nya spelare högsta prio. I flera uttalanden har han berättat att han behöver 4-5 spelare till för att vara nöjd.

– Som tränare kan du bara göra det bästa med det du har att förfoga över, sa han nyligen.

Överst på listan står en ny central mittfältare och högst upp är Paul Pogba. Fransmannen som lämnade United för Juventus ska enligt uppgifter i Italien vara nära en övergång till United som kostar klubben 1,1 miljarder kronor.

Skulle det inte bli någon övergång för Pogba sägs United och Mourinho ha ställt in siktet på PSG-mittfältaren Blaise Matuidi.

ANNONS