Mohamed Buya Turay missade sitt eget bröllop

Mohamed Buya Turay gifte sig nyligen – utan att vara på plats själv.
– Min bror fick representera mig, berättar han för Sportbladet.

ANNONS
|

Det har varit hektiska dagar för Mohamed Buya Turay. Nyligen blev han klar för Malmö FF och under gårdagen gjorde han sin debut när Diddeleng besegrades med klara 3–0 i Europa League.

Efter matchen berättade anfallaren att han gifte sig i slutet utav juli, den 21 juli närmare bestämt.

En liten detalj dock: Han var inte på plats själv – då han inte hann hem till Sierra Leone mitt i flytten från Kina till Malmö FF, som presenterade honom 22 juli.

– Vi gifte oss den 21 juli i Sierra Leone. Men jag var inte där för Malmö bad mig komma hit tidigare, berättar han för Sportbladet.

ANNONS

Trots att han inte var med på sitt eget bröllop så finns det bilder på honom tillsammans med sin nyblivne fru Suad. Båda iklädda bröllopskläder.

– Vi tog bilderna på förhand. Så det ser ut som att jag var där men det var jag inte. Min bror fick representera mig på själva bröllopet, förklarar han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS