Moestafa El Kabir ser ut att vinka farväl till Örgryte IS.
Moestafa El Kabir ser ut att vinka farväl till Örgryte IS. Bild: MATHIAS BERGELD

Moestafa El Kabir tycks förlorad för Örgryte IS

Det ser inte ut att bli någon Moestafa El Kabir i Örgryte IS under 2021. Under lördagen kom uppgifter om att anfallaren är nära BB Erzurumspor. Turkiet nästa, alltså.

ANNONS
|

Det var lite av en skrällvärvning, Moestafa El Kabir till Örgryte IS. Flytten genomfördes i slutet av september förra året. El Kabir skrev på ett kontrakt säsongen ut.

Efter sex matcher och ett mål under hösten tycks det ha funnits en diskussion om en rödblå förlängning.

Så sent som under lördagsförmiddagen konstaterade sportchef Igor Krulj:

– Vi har en dialog.

Den verkar dock ha runnit ut i sanden nu. Senare under lördagen cirkulerade det uppgifter på sociala medier om att Moestafa El Kabir ska ha gjort klart med BB Erzurumspor. Den turkiska klubben ligger just nu sist i högstaligan med blott tre segrar på 18 matcher.

ANNONS

Moestafa El Kabir har tillhört fyra andra turkiska klubbar under sin karriär. Gençlerbirliği S.K, Antalyaspor, MKE Ankaragücü och Çaykur Rizespor.

GP har sökt Moestafa El Kabir samt Igor Krulj utan resultat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS