Det blev två år i Gais, nu fortsätter Niklas Olssons karriär på annat håll.
Det blev två år i Gais, nu fortsätter Niklas Olssons karriär på annat håll. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Mittfältaren lämnar Gais för konkurrent

Det stannade vid två år i Gais. Nu flyttar Niklas Olsson, 27, vidare till Ljungskile SK.

ANNONS
|

Förra säsongen var det flera spelare som lämnade Gais för Ljungskile SK. Jesper Westermark, Erik Westermark och Johan Svahn skiftade alla från Grönsvart till klubben i det lilla bohuslänska samhället.

Nu är det ännu en gaisare som gör samma flytt.

Niklas Olsson, 27, är överens med LSK, ett lag som den stundande säsongen kommer konkurrera med Gais i superettan, det här då de grönklädda i höstas lyckades säkra avancemang från division 1 till landets näst högsta serie.

Olsson värvades till Gais från Utsiktens BK inför säsongen 2018 och blev tidigt en spelare som fick stort förtroende i truppen. Han har under sina två år i Gais framför allt använts som mittback och central mittfältare.

ANNONS

27-åringen satt på ett utgående avtal och nu står det alltså klart att det inte blir någon fortsättning på Gaisgården.

Den gångna säsongen gjorde Olsson 21 matcher i Gais, varav 18 från start. Han noterades för noll mål och en assist i superettan 2019.

Kontraktet med Ljungskile är skrivet över 2020.

Olsson presenterades av Ljungskile under fredagsförmiddagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS