Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/3

Mittbackslöfte provtränar med Blåvitt

Nyligen blev han utsedd till bäste spelare i Midtjyllands U19-lag. Nu provtränar mittbacken, Andreas Murbeck, 19, med IFK Göteborg under klubbens träningsläger på Smögen. – Vad det sedan innebär i förlängningen får vi se, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

IFK Göteborg laddar för fullt inför fortsättningen av allsvenskan med ett träningsläger på Smögen. I samband med lägret är fokus inte bara på att truppens spelare ska komma i form, utan Blåvitt passar också på att låta en provspelare komma på besök för att få visa upp sig. 

Under lördagen anslöt också mittbackstalangen Andreas Murbeck, 19, till lägret. Försvararen kommer närmast från danska Midtjyllands U19-lag, där han nyligen blev utsedd till bästa spelare, men har även ett förflutet i Landskrona Bois och Malmö FF. Han kommer vara med på ett antal träningar. 

– Vad det sedan innebär i förlängningen får vi se. Det här är ett bra tillfälle att titta på honom, säger IFK Göteborgs sportchef, Mats Gren, till klubbens hemsida

Murbeck har tillhört Midtjylland sedan 2015 men har aviserat att det troligtvis inte blir någon fortsättning efter att hans avtal med den danska klubben löper ut den sista juni.