Milans glädjebesked: Zlatan Ibrahimovic hälsena intakt

Det kan höras en lättnadens suck i norra Italien. Under tisdagen meddelade AC Milan att Zlatan Ibrahimovic hälsena inte är av.

ANNONS
|

Sedan två veckor har Zlatan Ibrahimovic varit tillbaka i hos sitt AC Milan i Italien och under måndagen kom oroväckande nyheter södra Europa: Zlatan är skadad.

Dock var det oklart vilken sorts skada den svenske superstjärnan drabbats av. Till att börja spekulerades det kring att hälsenan skulle vara skadad, vilket skulle innebära en lång rehabilitering.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic överraskade Gatans lag: "Var helt chockade"

Senare under kvällen rapporterade Gazzetta dello Sport att det snarare var en muskelskada, vilket inte skulle vara riktigt lika illa.

Under tisdagen kom klubben med ett lugnande besked. Efter undersökning kom man fram till att hälsenan är intakt och att det ska röra sig om en muskelskada i högra vaden.

ANNONS

Med andra ord:

Skadan är betydligt lindrigare än vad som först befarades när han under smärtor lämnade Milans träning på måndagen.

Milan uppger på sin hemsida att Ibrahimovic ska undersökas på nytt om tio dagar.

LÄS MER:Tom Pettersson om flytten till USA och att tränas av Jaap Stam

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS