Milans besked: Zlatan kan vara nära comeback

Zlatan Ibrahimovic har av allt att döma bra läkkött. Milan hoppas att svenske superstjärnan ska vara tillbaka i spel snabbare än man trott.

ANNONS
|

Det fanns mycket positivt att ta med sig från Milans stormöte med Napoli för en dryg vecka sedan. Zlatan Ibrahimovic visade prov på stekhet form när han med sina två mål i 3–1-segern ryckte ifrån Cristiano Ronaldo i skytteligan.

Men det fanns också något mer oroväckande.

LÄS MER:Edison Cavani utreds för rasism – kan stängas av

Nämligen det faktum att Zlatan Ibrahimovic tvingades bryta sent i matchen och vid sidan av plan tvingades linda vänstra benet.

Dagen efter segern meddelade Milan att man troligtvis kommer att få klara sig utan Zlatan i tre veckor på grund av en muskelskada.

Men nu kommer desto muntrare nyheter.

ANNONS

LÄS MER:Zlatan om Maradona: "Allt kom från hjärtat"

Nära en återkomst

Redan nu ser Zlatan Ibrahimovic vara nära en återkomst. Enligt italienska Gianlucadimarzio.com har svenskens rehabträning gått mycket bra, och Milan hoppas nu att ha tillbaka den svenske superstjärnan redan på torsdag nästa vecka då man möter Sparta Prag i Europa League.

Däremot kommer man få klara sig utan honom i Europa League-mötet med Celtic på torsdag och helgens ligamöte med Sampdoria.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS