Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Bild: MATTEO GRIBAUDI

Milan-chefens ord om Zlatans framtid

Zlatan Ibrahimvic har kontrakt med Milan sommaren ut men option på ytterligare ett år. Vad som krävs för att Zlatan ska få stanna? Att han själv vill.
– Det är helt upp till honom, säger Milans fotbollschef Frederic Massara till italienska Rai Sport.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har gjort ett starkt avtryck i Milan sedan återkomsten till den italienska Serie A-klubben. Det har blivit tre mål på sju matcher där bara en slutat med förlust för Zlatan Ibrahimovic del.

När ett Milan i prekärt läge plockade in Zlatan efter att hans kontrakt med Los Angeles Galaxy gått ut var det med ett kontrakt som sträcker sig sommaren ut. I kontraktet finns dock en option på ytterligare ett år som 38-åringen skulle visa sig leva upp till Milans förväntningar.

Det verkar han ha gjort.

Nu säger nämligen Milans fotbollschef Frederic Massara i en intervju med italienska Rai Sport att Zlatan bestämmer själv om han vill vara kvar eller inte.

ANNONS

– Det är helt upp till honom. Hur han känner sig och hur länge han vill fortsätta. Han är verkligen ett fenomen och vi är mycket nöjda med hans insatser, säger Massara till Rai Sport.

Milans nästa match i Serie A spelas på måndag då laget tar emot Torino.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS