Michael Ballacks sorg efter sonens död: ”Minns ditt ljus”

För ett år sedan dog Michael Ballacks 18-årige son Emilio, efter att ha kraschat med en fyrhjuling. Nu bryter fotbollsikonen tystnaden om sorgen efter tragedin. ”Jag håller dig tätt intill mitt hjärta med all min kärlek”, skriver Ballack på Instagram.

ANNONS

Michael Ballack, 45, var länge en av Tysklands främsta fotbollsspelare. Han har varit lagkapten i tyska landslaget och spelat i klubbar som Bayern München och Chelsea, där han var med och vann flera stora titlar.

Mittfältaren avslutade karriären i Bayer Leverkusen 2012 och sedan dess har han bland annat jobbat som tv-expert.

För ett år sedan var familjen Ballack med om en stor tragedi. Michaels 18-årige son Emilio kraschade med en fyrhjuling och dog av skadorna.

På årsdagen efter sonens död lade Michael Ballack upp ett inlägg på Instagram, där han skrev om sorgen efter Emilio.

ANNONS

”Min älskade ängel. Jag minns ditt skratt, din lycka och glädje. Jag minns ditt ljus. Med mycket kärlek och stora känslor kommer jag be för att din själ får vila i frid. Jag kommer även be för dina bröder.”, skriver Michael Ballack i inlägget.

Sedan avslutar han:

”Jag håller dig tätt intill mitt hjärta med all min kärlek.”

LÄS MER:Michael Ballacks son död i fyrhjulingsolycka

LÄS MER:Jens Lehmanns grannbråk – gick till attack med motorsåg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS