Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/8

MFF vill flytta uppvärmningen av säkerhetsskäl

Malm FF:s Tobias Sana fick ett knallskott kastat mot sig när han återvände till Gamla Ullevi för vårens möte med IFK Göteborg – nu väntar returmatchen i Malmö. – Inte tänkt en sekund på det, säger Sana till Kvällsposten.

Inför dagens stormatch i Malmö vill hemmalaget flytta platsen för hemmalagets uppvärmning. Vanligtvis värmer spelarna upp framför sektionen för bortasupportrar men under dagens match vill MFF lägga den på en annan plats inne på arenan enligt Kvällsposten.

– Det spelar ingen roll för min del. Jag kan värma upp där de vill att jag ska värma upp. Jag tänker inte sitta och gömma mig. Det viktigaste för mig är att fokusera på matchen, jag kan inte gå runt och känna rädsla, säger Tobias Sana till Kvällsposten.

Sana var i fokus i vårens möte då han fick ett knallskott kastat på sig. 27-åringen, med ett förflutet i Blåvitt, svarade med att kasta upp en hörnflagga mot publiken.

LÄS OCKSÅ: "Inte orolig att något stort ska hända"

Så här drygt fyra månader senare är menar han dock att händelsen är glömd.

– Ska jag vara ärlig har jag inte tänkt en sekund på det efter att allt lagt sig. Jag är en positiv människa som ser framåt. Det var en person som gjorde det där och jag gjorde också fel. Man lär sig av det och tittar framåt, säger Sana.

Trots den kaotiska matchen i våras är inte Sana, som är uppvuxen i Göteborg och spelade i Blåvitt mellan 2009-2012, bitter efter händelsen.

–Jag har dem att tacka för mycket. Det var där jag lade grunden för den spelare jag är i dag. Det blir en speciell match. Jag känner många spelare och jag är från Göteborg.