Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

MFF:s oro inför premiären – stjärnorna skadade

Den 1 april är det dags för allsvensk premiär mellan IFK Göteborg och guldfavoriten Malmö FF på Nya Ullevi. Läget hos gästerna är dock osäkert efter dubbla skador på anfallsstjärnor.

Det vankas allsvensk premiär, stormatch och publikfest på Ullevi den 1 april. IFK Göteborg ställs mot guldfavoriten Malmö FF i säsongens första match. Läget i MFF är dock oroligt efter dubbla skador på anfallsstjärnor.

Jo Inge Berget tvingades avstå Norges VM-kvalmatch mot Nordirland under söndagskvällen på grund av problem med en ljumske och spel till helgen ser inte särskilt troligt ut enligt tränaren Magnus Pehrsson.

– Det är klart att det känns väldigt tveksamt till helgen, i alla fall utifrån de första rapporterna, säger han till SkåneSport.se

Även lagkaptenen Markus Rosenberg dras med skadeproblem och stod över måndagens träning. Det är en känning från en träningsmatch mot Jönköpings Södra som fortfarande spökar för Rosenberg.  

– Det har ju varit en period med konstgräs, hårt gräs och mjukt gräs och jag tror att det är därför det dröjt. Det finns ingen oro för helgen, men vi får ta det dag för dag och se hur mycket han gör, säger Pehrsson.