Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lionel Messi slog tillbaka mot flyttrykten på Instagram. Bild: Bildbyrån, Skärmdump
Lionel Messi slog tillbaka mot flyttrykten på Instagram. Bild: Bildbyrån, Skärmdump

Messis ilska – rasar mot uppgifterna: "Fake news"

Han ryktas vara på väg från Barcelona och ha betalat en del av borgen för tidigare lagkamraten Ronaldinho. Nu har Lionel Messi, 32, fått nog av ryktena och slår tillbaka på Instagram.

Leo Messis vara eller icke vara i Barcelona är ständigt ett hett samtalsämne i världsfotbollen. PSG har många gånger ryktats som en tänkbar framtida destination men Messi själv har inte brytt sig nämnvärt om de skriverierna utan låtit det stanna vid att bara vara ett rykte.

LÄS MER: Bille öppnar upp i dokumentär om skandalerna

Under torsdagen blev det dock annat ljud i skällan. Detta efter att argentinska TV-kanalen TNT sports skrivit att superstjärnan är på väg till Inter efter en konflikt som ska ha påbörjats mellan Messi och Barcas ledning. Messi kallade dessa skriverier för "fake news" på Instagram där han har över 142 miljoner följare.

LÄS MER: Cave kvar i koma - familjen får inte träffa honom

Men det slutade inte där. Det har även rapporterats om att Barcaanfallaren ska ha gått in med pengar för att lösa ut den tidigare Barcelonaspelaren Ronaldinho ur det paraguayanska fängelset. Brassen tillbringade 32 dagar bakom lås och bom innan någon okänd betalade borgen på drygt 17 miljoner kronor. Detta är också "fake news" meddelade Messi på Instagram.

Argentinaren passade också på att dementera det rykte om att han ha tänkt avsluta karriären hemma i Argentina och Newell's Old Boys.

”Vad som är sagt om Newell's Old Boys är också felaktigt. Tackar Gud för att ingen trodde på dem...”.

Bild: Skärmdump
Bild: Skärmdump

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.