Har Messi spelat sin sista match för Barcelona? Enligt uppgifter kan så vara fallet.
Har Messi spelat sin sista match för Barcelona? Enligt uppgifter kan så vara fallet. Bild: POOL

Messi uppges vilja lämna Barcelona – nu

Lionel Messis dagar i Barcelona kan vara räknade. Enligt ansedda journalisten Marcelo Bechler har argentinaren bett att få lämna klubben – redan i år.

ANNONS
|

Lionel Messi har huserat i den katalanska klubben sedan han var 13 år gammal och nu ser han ut att ha fått nog.

Den 33-årige superstjärnan sitter på ett kontrakt i Barcelona som sträcker sig till den sista juni nästa år 2021, men uppges inte vilja vara kvar fram till dess.

Kan det varit den blytunga 2–8-förlusten mot Bayern München eller det faktum att Real Madrid vann La Liga som fick bägaren att rinna över?

Oavsett ska Messi ha tröttnat Barcelona till den grad att han, enligt den ansedda journalisten Marcelo Bechler, ska ha begärt att få lämna klubben omgående.

ANNONS

– Inte efter nästa säsong. Nu, säger Marcelo Bechler som avslöjade Neymars övergång till PSG 2017.

Potentiell flytt till Italien?

Frågan är då var Messi ska ta vägen om han lämnar den enda klubben han representerat sedan debuten som 16-åring 2003?

Enligt Italienska medier kan Inter vara aktuellt då de ska ha de ekonomiska musklerna som skulle krävas för att knyta till sig spelaren som av många anses vara den bästa genom tiderna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS