Mehic stannar – blir kvar i Gais

Damir Mehic stannar i Gais. Målvakten hade ett optionsår inbakat i sitt utgående kontrakt – en förlängning som har nyttjats.
– Optionsåret har kickat in, säger målvakten.

ANNONS
|

Gais håller på och bygger om truppen inför 2019.

Sedan tidigare har ett flertal spelare, däribland Dusan Djuric och Daniel Janevski, med utgående kontrakt valt att lämna klubben.

Samtidigt som nyckelspelaren Marcus Bergholtz, som hade ett optionsår inbakat i kontraktet han skrev med Gais för vintern, valt att förlänga sitt avtal ytterligare.

Och nu är det klart att ännu en spelare ser ut att bli kvar.

Damir Mehic anslöt till Gais inför säsongen 2016, då signerade han ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Efter två avklarade säsonger fanns möjligheten för både Gais och burväktaren att bryta avtalet – men båda parterna har valt att låta optionsåret verkställas – vilket innebär att Mehic är Gais-spelare även 2019.

ANNONS

– Optionsåret har kickat in. Jag tillhör Gais även nästa år. Kontraktet skulle ha varit uppsagt innan 1 november, men varken jag eller klubben har valt att göra det, säger Mehic i en kort kommentar GP.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS