Mattias Bjärsmyrs syrliga titelpik mot Sören Rieks

IFK Göteborg har vunnit Svenska cupen åtta gånger. Fyra av dem har Mattias Bjärsmyr varit med och bärgat. Efter torsdagens finalseger bjöd mittbacken på en syrlig pik mot en gammal lagkamrat.
– Det är gött att jag vunnit mer titlar på min månad tillbaka i Blåvitt än Sören gjort på tre år i Malmö, säger han till C More.

ANNONS
|

Det blev ett sanslöst drama på Gamla Ullevi när IFK Göteborg säkrade den totalt åttonde Svenska cuptiteln i klubbens historia.

Någon som vet hur det är att vinna den anrika turneringen är Mattias Bjärsmyr. Mittbacken som återvände till klubben inför säsongen.

Inför torsdagen hade han vunnit hela tre cuptitlar med sitt Blåvitt, samt en cuptitel i Grekland.

Den fjärde finalsegern summerade han enligt följande:

– Det är Malmö vi möter. Det är två stora lag, de två största i Sverige och det är klart att det blir en dignitet på matchen. Sen är det klart att det försvinner när publiken inte är här, vi saknar våra fans oerhört. Men det var kul att kunna ge dem detta, säger Bjärsmyr till C More.

ANNONS

Skickade en pik till Rieks

Han passade även på att skicka en känga till sin förre lagkamrat Sören Rieks. Dansken valde som bekant att lämna Blåvitt för spel i Malmö FF 2017.

Dock har det inte blivit några titlar för Rieks nere i Skåne, vilket Bjärsmyr gärna påpekade efter torsdagens final.

– Det är gött att jag vunnit mer titlar på min månad tillbaka i Blåvitt än Sören gjort på tre år i Malmö, säger han till C More.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS