IFK Göteborgs Mattias Bjärsmyr.
IFK Göteborgs Mattias Bjärsmyr. Bild: PETER HOLGERSSON

Mattias Bjärsmyr förlänger med Blåvitt

IFK Göteborgs veteran Mattias Bjärsmyr, 36, förlänger sitt kontrakt. Försvararen är klar för ytterligare en säsong i Blåvitt, meddelar klubben på sin hemsida.

ANNONS
|

Läget har varit oklart kring Blåvitts backveteran Mattias Bjärsmyr, vars kontrakt löper ut med klubben vid årsskiftet. Så sent som i veckan var det fortfarande inget klart när GP talade med Blåvitt-veteranen.

– Nej, jag har inte skrivit på.

Ska du göra det?

– Jag vet inte. Vad tycker du?, sade han då.

Nu står det alltså klart att det blir spel i Blåvitt även säsongen 2022. Det efter att den option han hade i sitt kontrakt, som löper ut vid årsskiftet, har aktiverats.

– Mattias är en av våra mest erfarna spelare och han vet vad det innebär att spela i IFK Göteborg. Han har också med sin erfarenhet en viktig roll i att hjälpa våra yngre spelare. Det känns bra att det är klart med förlängningen av hans kontrakt, säger sportchef Pontus Farnerud till klubbens hemsida.

ANNONS

Bjärsmyr startade samtliga matcher för IFK Göteborg den gångna säsongen och har totalt 437 matcher i den blåvita dressen på sitt CV. Den kommande säsongen blir hans 14:e i A-laget.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS