Mario Balotelli sänkte Monaco med två mål

Nice toppar Ligue 1. Och skandalspelaren Mario Balotelli är franska ligans effektivaste avslutare. I segerkrossen, 4–0, mot Monaco sköt han två nya mål.

|

Balotelli har fått en flygande start på karriären i Frankrike. På onsdagskvällen gjordehan två nya mål, när Monaco krossades med 4–0.

Efter en halvtimmes spel skickadeYounes Belhanda iväg en perfekt passning i djupled.

Italienaren, som gjorde två mål i debuten, ökade på hemmalagets ledning i den 68:e minuten.

Alassane Plea fastställde sedan slutresultatet fyra minuter före 90.

Balotelli har nu gjort fyra mål på 168 spelade minuter i Ligue 1 –effektivast av alla. Och italienaren har två mål upp till Edinson Cavani och Alexandre Lacazette i skytteligatoppen.

Balotellis agent, Mino Raiola, säger till The Mirror, att italienaren kan bli viktig profil förLigue 1.

– Frankrike behöver honom, precis som de gjorde med Zlatan. Han är bra för ligan, men kommer absolut att återvända till Premier League.

– Om han spelar bra för Nice och gör mål, föreställ er hur attraktiv han kommer att vara för Premier Leagues managers nästa sommar när han kan skriva på utan övergångssumma.