Marcus Lantz hamnade i en tvist med Bayerns tränare Jens Scheuer i slutet av matchen.
Marcus Lantz hamnade i en tvist med Bayerns tränare Jens Scheuer i slutet av matchen. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Marcus Lantz i bråk med Bayerns tränare

Det var irriterat på tränarbänkarna under Champions League-matchen mellan Göteborg och Bayern München. Stundtals i andra halvlek var det riktigt hetsigt.
– Han betedde sig väldigt barnsligt, säger GFC:s tränare Marcus Lantz.

ANNONS

I slutskedet av matchen mellan Göteborg FC och Bayern München hettade det till mellan tränarbänkarna. De båda straffsituationerna rörde upp känslor och flera spelare och ledare ur båda lag var upprörda. Ord på tyska och engelska utväxlades och stämningen var allt annat än sansad.

Framförallt var det irriterat mellan Marcus Lantz och Bayerns tränare Jens Scheuer. Lantz, som har ett gediget förflutet som spelare i Bundesliga med Hansa Rostock, menade att tysken hånat hans spelare.

– Det är lika bra han går till dagis imorgon. Jag tycker det var barnsligt, säger Marcus Lantz.

Exakt vad bråket handlade om och vad som sades är oklart men irritationen var stor matchen ut.

ANNONS

"Kindergarten över tyskarna"

– Det finns ingen anledning att gå in på exakt vad han sa. Han var glad i alla fall. Det var lite kindergarten över allt men han växer väl också upp någon gång, säger Marcus Lantz.

När lagen gick ut i spelartunneln efter paus hade stämningen lugnat ned sig en aning.

Göteborgstränaren var annars stolt över sitt lag den här kvällen och istället för att grubbla över bråket väljer han att gå vidare.

– Han betedde sig väldigt barnsligt. Jag hoppas han mår bra efter sitt beteende imorgon när han ser om matchen. Jag är stolt över mitt lags insats och nu ser vi framåt.

ANNONS