Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Marcus Berg uppges ha nobbat ett bud från turkiska Trabzonspor, samtidigt som anfallaren har kontakt med IFK Göteborg. Bild: JOEL MARKLUND

Marcus Berg nobbar turkiskt kontrakt – i kontakt med Blåvitt

Marcus Bergs framtid är oviss och enligt turkiska medier ska landslagsanfallaren nobbat ett kontrakt från Trabzonspor.
Nu berättar IFK Göteborg att man har kontakt med 32-åringen.
– Det är klart det finns dialog, säger klubbdirektör Max Markusson.

IFK Göteborgs supportrar drömmer om flera blåvita återkomster. Gustav Svensson och Oscar Wendt är två namn som står högt upp på önskelistan.

Inte minst Marcus Berg likaså.

Landslagsanfallaren står som klubblös efter att han lämnat Förenade Arabemiraten och Al Ain. Sedan dess har han parats ihop med flertalet klubbar, bland annat en klubb i Qatar.

LÄS MER: Marcus Berg klubblös – ryktas till Qatar

Men 32-åringen har ännu inte skrivit på för något lag och enligt turkiska medier ska Berg dessutom valt att avvakta när Trabzonspor kommit med ett kontrakt.

"Klart det finns dialog"

Klubbdirektör Max Markusson är fåordig kring Marcus Bergs situation, men berättar att klubben haft kontakt med landslagsanfallaren.

Något som GT var först med att berätta.

– Det finns ingen anledning att kommentera spelare som inte är våra. Jag säger inga kommentarer, säger Markusson till GP.

Har ni någon kontakt med honom?

– Det är alltid någon i klubben, jag eller Kennet eller någon annan som har dialog med de som är potentiella hemvändare, så det är klart det finns dialog. Mer än så vill jag inte säga.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.