Marcus Berg lockas av återkomst till IFK Göteborg

Kan en återkomst till IFK Göteborg vara aktuell för Marcus Berg? Landslagsanfallaren sticker inte under stolen med att tanken kittlar.
– Det är klart att det lockar, säger stjärnan till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Återkomsterna har avlöst varandra på Kamratgården.

Det hela började med att Robin Söder anslöt till IFK Göteborg 2018 efter fyra år utomlands.

Sedan dess har Jakob Johansson, Mattias Bjärsmyr, Pontus Wernbloom och Sebastian Eriksson valt att dra på sig det blåvita stället ännu en gång.

Men har sista utlandsproffset valt att vända hem till Göteborg – eller är fler på väg?

En spelare många Blåvitt-supportrar drömmer om att få hem igen är Marcus Berg. Hoppet tändes kanske extra mycket när landslagsstjärnan tränade på Kamratgården i somras.

LÄS MER:Marcus Berg tränar med IFK Göteborg – så ser klubben på en återkomst

Med tanke på att flera tidigare lagkamrater valt att komma tillbaka till IFK Göteborg sticker inte Berg under stolen med att en återkomst lockar även för honom.

ANNONS

– Det är klart att det gör. Men samtidigt försöker jag stänga av det som är framöver. Jag försöker vara i nuet och ha det bra. Sen får jag ta saker och ting när det kommer, säger han till Fotbollskanalen.

Glad över Wernblooms återkomst

Att Wernbloom, efter elva år utomlands, till slut valde att komma tillbaka till IFK Göteborg är något som glädjer Berg.

– Det är kul. För Pontus, som varit borta länge, är det bra för honom att komma hem. Det är kul för honom, det är bra för klubben. Jag hoppas att han kommer igång ordentligt och håller sig skadefri. Då kommer det bli jättebra.

ANNONS