Maradona sågar Messi: "Jag är besviken på honom"

Först prisades Cristiano Ronaldo som världens bäste och pikade Lionel Messi. Nu sågas den argentinske superstjärnan av ingen mindre än Diego Maradona. – Jag är besviken på Messi, säger Maradona enligt RTVE.

ANNONS
|

Under måndagen fick Cristiano Ronaldo pris som världens bäste fotbollsspelare på Fifa-galan. På plats fanns ingen från Barcelona, vare sig Lionel Messi eller någon av hans lagkamrater dök upp. Något som gjorde att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla sig utan pikade rivalerna i sitt tacktal.

– Det är synd att våra vänner från Barcelona inte kunde vara här och se det här, sa Cristiano Ronaldo i sitt tacktal.

Men Lionel Messi fick inte bara se Ronaldo prisas och bli hånad av Ronaldo. Efter galan blev en sågad av legendaren, Diego Maradona.

– Jag vet inte varför hela Barcelona bestämde sig för att inte komma till en sådan här viktig gala. De har väl säkert sina prioriteringar och prioriteringen den här gången låg i Messi inte ville komma. Jag tror att genom att komma hit så skulle de kämpa mer än vad de gör hemifrån Barcelona, säger Maradona enligt RTVE.

ANNONS

Enligt Maradona var det inte Barcelona som beslutade att inte dyka upp utan beslutet låg helt och hållet hos Messi.

– Jag är besviken på Messi. Du kämpar inte hemma framför tv:n mot någon eller något. Du ska vara på plats här och kämpa, säger Maradona.

ANNONS