Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Odion Ighalo firar ett mål i Europa League-matchen mot österrikiska Linzer ASK som spelades inför tomma läktare. Bild: Kerstin Joensson
Odion Ighalo firar ett mål i Europa League-matchen mot österrikiska Linzer ASK som spelades inför tomma läktare. Bild: Kerstin Joensson

Manchester United förlänger med lånesuccén Odion Ighalo

Premier League-giganterna Manchester United förlänger lånet på Odion Ighalo fram till nästa januari. Ett besked som glädjer tränare Ole Gunnar Solskjaer.
"Förhoppningsvis så kan han avsluta det han påbörjade och vinna en titel med oss", säger tränaren till klubbens hemsida.

Premier League-giganterna Manchester United förlänger med anfallaren Odion Ighalo, som anslöt på lån från kinesiska Shanghai Shenhua i sluttimmarna av januarifönstret.

Det förlängda låneavtalet innebär att den nigerianske anfallaren blir kvar på Old Trafford fram till 31 januari 2020.

Den ursprungliga kontraktet innebar att Ighalos lånesejour skulle ta slut den sista maj, när fotbollssäsongen i England och Europa spelats färdig. Men på grund av coronaviruset och fotbollens tillfällgia avbrott så har en överenskommelse gjorts mellan Manchester United och Shanghai Shenhua.

"De har varit fantastiska mot oss, i att låta honom spela för sin drömklubb. Det har varit en dröm för honom och förhoppningsvis så kan han avsluta det han påbörjade och vinna en titel med oss", sade tränare Ole Gunnar Solskjaer till klubbens hemsida.

Den nigerianske landslagsmannen hann med att göra fyra mål på åtta framträdanden innan coronaviruset satte stopp för den engelska ligafotbollen.

Premier League har meddelat ett preliminärt datum, den 17 juni, för omstarten av fotbollen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.