Manchester City reagerar över Roy Keanes attack på stjärnan

Roy Keane höll verkligen inte igen när han gick hårt åt Kyle Walker efter matchen mellan Manchester City och Liverpool. Nu reagar City på United-ikonens hårda ordval.

ANNONS
|

Efter tio minuter i mötet mellan Manchester City och Liverpool gick Sadio Mané omkull i straffområdet efter att han blivit kapad av Kyle Walker.

Straffen var given och Kyle Walker försökte inte ens protestera mot domslutet.

Efter matchen sågades han rejält av tidigare Manchester United-spelaren och experten, Roy Keane, som minst sagt inte höll igen.

– Mané ställs mot en idiot. Han vet att han kommer ge bort en straff där. Folk tycker att Kyle Walker spelar bra. Jag delar inte den uppfattningen, han fortsätter att göra misstag, sa Keane i Sky Sports och fortsätter:

– Han är landslagsman, 30 år gammal och han är en katastrof.

ANNONS

Kyle Walker stöttades dock av den andra experten, Micah Richards som inte ville dela Roy Keanes syn på Walker.

– Han har varit en av Citys bästa spelare den här säsongen. Jag tycker att Roy överdriver lite, säger Richards.

Efteråt har Manchester City varit i kontakt med Sky Sports där de meddelat TV-bolaget att de anser att Roy Keane gick för långt när han kallade Kyle Walker för en idiot. Enligt Daily Mail har Sky Sports inte velat kommentera händelsen utan hävdar att deras experters åsikter är deras egna och ingen annans.

Matchen slutade 1-1 efter att Manchester City kvitterat genom Gabriel Jesus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS