Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/2

Målvaktstränaren Stefan Remnér stannar i IFK Göteborg

Det har rörts sig i IFK Göteborgs tränarled under vintern. Nu är det klart att målvaktstränaren Stefan Remnér blir klubben trogen två år till.

Vid årsskiftet lämnade Alf Westerberg, administrativt ansvarig, och Linda Breding, analytiker, IFK Göteborgs tränarstab.

LÄS MER: Trotjänarna kan lämna IFK Göteborg: "Ingen prenumererar på en ledarroll"

Även målvaktstränare Stefan Remnér kontrakt gick ut vid nyår. Nu är det klart att han blir kvar i klubben, ett nytt tvåårskontrakt är påskrivet.

– Med Remma får vi en fortsatt kontinuitet på ledarsidan. Samtidigt säkrar vi upp en av landets bästa målvaktstränare. Han är väldigt lojal och uppskattad både bland spelarna och alla andra på Kamratgården. Det känns bra att vi får en fortsättning på vårt samarbete, säger Pontus Farnerud till klubbens hemsida.

Remnér kom till klubben 2010 och har, förutom ett år i Kina, varit där sedan dess.

– Han bidrar verkligen med tydlig utveckling av våra målvakter. Allra mest synligt för alla som följer oss är såklart Pontus Dahlberg och Giannis Anestis, som båda har vuxit mycket under Remmas ledning. Samma sak är det med våra talangfulla akademispelare, där Remma också är väldigt involverad i arbetet, säger Pontus Farnerud.

LÄS MER: Han kan bli ny assisterande tränare i Blåvitt

LÄS MER: Uppgifter: John Wall kan ta plats i IFK Göteborgs ledarstab

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.