Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

Målkung provspelar med Örgryte

Förra säsongen öste han in mål i Akropolis – när Öis möter Tvååker finns Adhavan Rajamohan med och provspelar för Rödblått.
– Vi vill gärna bekanta oss med honom för att se om det här är något för oss antingen nu – eller i framtiden, säger sportchef Igor Krulj.

Örgryte har satt i stort sett hela truppen för 2020. Men klubben är fortsatt på jakt efter ytterligare något offensivt tillskott, allra helst en ytter.

Kanske har man hittat rätt nu?

I lördagens match mot Tvååker kommer i alla fall Akropolis Adhavan Rajamohan att finnas med i Sällskapets matchtrupp.

26-åringen, som tränade med Öis under fredagen, har tidigare i karriären representerat AIK:s U-lag men sedan 2013 har han varit hemmahörande i Akropolis. Där hade den senaste säsongen med fint målskytte en stor del i att sensationslaget i höstas tog hem division 1 norra och avancerade till superettan.

På 25 starter blev det 19 mål, en notering som gjorde att han slutade tvåa i seriens totala skytteliga.

– Vi har bra koll på division 1, vi har bra scouting där. Jag har haft koll på honom ett tag och med tanke på att han har gjort så många mål är det klart att man har haft ett öga på honom, säger Igor Krulj.

"Blev klart väldigt snabbt"

Han fortsätter:

– Och nu fick vi chansen att se honom i vår miljö, han kunde komma och besöka oss och då tackade vi ja. Det var något som blev klart väldigt snabbt.

Sportchefen i Öis är imponerad av vad han har sett hittills av Rajamohan i Akropolis, men huruvida en värvning blir aktuell eller inte baseras delvis på det han visar upp i matchen mot Tvååker.

Skulle det inte bli något nu är det inte omöjligt att det kan landa i en övergång längre fram.

– Vi vill gärna bekanta oss med honom för att se om det här är något för oss antingen nu – eller senare, säger Krulj som berättar att Rajamohan i huvudsak spelar ytter men också kan användas längst fram eller som släpande anfallare.

Fakta: Öis trupp mot Tvååker

Fredrik Andersson, David Olsson, Samuel Ohlsson, Karl-Johan Lindblad, Anton Lans, Kevin Fransson, Oliver Stanisic, Robin Glavak, Danny Ervik, Hannes Sahlin, Daniel Paulson, Otto Peterson, Anton Andreasson, Calle Wede, Kevin Ackerman, Adhavan Rajamohan, Fredrik Zanjanchi, Adam Bergmark Wiberg, Freddie Brorsson, Mohamed Said.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.