Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lyckad debut för Lindgren

Han är fortfarande inte spelklar för tävlingsmatcher. Men i U21-serien har Rasmus Lindgren nu gjort sin debut för Häcken. – Skönt att komma ut och spela match igen, säger Lindgren.

Häcken stod för en rejäl prestigevärvning när man gjorde klart med Rasmus Lindgren i slutet av maj. Lindgren lämnade holländska Groningen och anslöt till Häcken under sommaren.

Trots att han tillhört klubben i en och en halv månad är han fortfarande inte tillgänglig för spel i tävlingsmatcher för Häcken. I U21-laget får han däremot delta och det var där han gjorde sin debut när Häcken spelade mot Malmö.

Rasmus Lindgren spelade från start i mittlåset ihop med Tefu Mashamaite. 31-åringen gjorde en stabil insats under de 45 minuter han spelade. Efteråt var Lindgren glad över att vara tillbaka i matchspel.

– Jag brukar inte ha några problem med att komma i matchform, nu var det mest skönt att komma ut och spela match igen. Första tiden i klubben har varit precis så bra som jag förväntade mig, nu ser jag fram emot att debutera i allsvenskan, säger Lindgren till Häckens sajt.

Glädjande för Häcken var även att Joel Andersson gjorde comeback efter sin skada och spelade 45 minuter.