Lugnande besked efter Häckens stjärnsmällar

Häcken åkte tidigt på två tunga smällar mot Djurgården. Efter sjutton minuter spelade tvingades Ali Youssef bryta, och efter en halvtimme hade även Peter Abrahamsson lämnat. Lagets sjukgymnast Patrik Ghazarian ger dock lugnande besked.
– Jag kan väl säga att jag inte tror det värsta i alla fall, säger han.

ANNONS
|

Med drygt tio minuter spelade uppstod en dråplig situation. Ali Youssef och Patrik Wålemark kunde inte komma överens om vem som skulle ta bollen. Resultatet blev att de knäade ihop, och framförallt Youssef såg plågad ut efter situationen.

Youssef försökte spela vidare, men tvingades utgå kort därefter. In kom Jasse Tuominen efter 17 minuter spelade.

Som om inte det var illa nog skadade sig även Häckens målvaktsstjärna, Peter Abrahamsson, under situationen. Han försökte fortsätta spela, men tvingades till slut lämna planen efter en dryg halvtimme spelad.

Som grädde på moset såg även Daleho Irandust plågad ut när han byttes ut.

ANNONS

Sjukgymnasten tror inte det värsta

För oroliga Häckenfans ger nu lagets sjukgymnast Patrik Ghazarian lugnande besked.

– Ali säger själv att han är ganska okej nu. Både han och Peter ville ju testa vidare, och det är alltid ett gott tecken. Både gick ut med knäskador, och när det handlar om knäskador får man ta de här undersökningarna som man kan göra. Jag har egentligen ingen prognos eller diagnos än. Just nu smärtbehandlar vi och tryckbehandlar. Sen får vi se i början av nästa vecka vad det kan vara, säger Ghazarian.

Ni har med andra ord ingen större bild av skadesituationen än?

– Nej, jag kan väl säga att jag inte tror det värsta i alla fall.

Irandust, då?

– Han var lite trött i en höft, så det ska inte vara något farligt. Jag bedömer inte att han har åkt på någon skada. Det är mer en överbelastning, säger Ghazarian.

Ghazarian meddelar även att förhoppningen om Erik Friberg, som saknades mot Djurgården, är att han ska kunna medverka i nästa match mot Norrköping.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS