Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/11

LISTA: De är EM:s största floppar

EM är inte över än, men för några tog den slut lite snabbare än tänkt. GP:s Fredrik Janlind listar mästerskapets största floppar.

Joe Hart, England
Gav bort ett mål mot Island, var inte den målvaktsjätte som England hade hoppats på. Inger inte den trygghet som försvaret behöver. Kan betydligt bättre. Tog dessutom på sig målet mot Island.

Ciaran Clark, Irland
Kanske lite taskigt att ta med den gode Clark på listan men självmålet han gjorde mot Sverige måste göra att han kvalar in på listan. Otroligt snyggt, otroligt dumt gjort.

Aleksandar Dragovic, Österrike
Gjorde en stark säsong men under EM blev det flopp för Dragovic. Utvisad mot Ungern och hade det allmänt tufft.

David Alaba, Österrike
Vi var många som förväntade oss mer av Alaba. Fint EM-kval med Österrike och en stark säsong i Bayern München. Var inte alls bra i Frankrike.

Arda Turan, Turkiet
Ursäkta men var Turan ens i Frankrike?

Raheem Sterling, England
Roy Hodgson gillar Sterling mer än Lallana av någon konstig anledning. Det skiftet ledde till engelskt uttåg ur EM, för Sterling var allt annat än bra.

Zlatan Ibrahimovic
Avslutningen i landslaget blev en stor besvikelse. Väldigt blek mot Irland och Italien, kom in i det lite mot Belgien men var inte alls den Zlatan vi alla hade hoppats på.

Harry Kane, England
Skyttekung i Premier League och enorma förväntningar på sig i EM. Men Kane såg ut att ha tappat formen helt och floppade.

Robert Lewandowski, Polen
Polen är visserligen vidare men Lewandowski har inte levt upp till förväntningarna. Väntar fortfarande på första spelmålet.

Emil Forsberg
En lysande säsong i klubblaget, bra uppladdning med landslaget men Emil Forsberg syntes knappt till under tre gruppspelsmatcher. En stor flopp.