Lindgren nära dubbel revansch

ANNONS
|

Det var Häckens mittback som kom fel in i duellen med Saman Ghoddos. ÖFK-spelaren föll lätt – och fixade straffen som till slut gav segern.

– Jag tycker att han lägger sig innan han kommer till mitt ben. Samtidigt kan jag inte vara nöjd med mitt försvarsspel. Men jag tycker att han lägger sig tidigt.

Tränare Mikael Stahre menade att straffen var ”billig” – men påpekade att han inte ”la någon värdering i det”.

– Ja, jag tyckte också att den var billig, jag fick känslan att han bara lägger sig över mig. Vi får det emot oss, vi skulle haft ett bra straffar med oss under säsongen. Jag gillar inte att titta tillbaka, men mot AIK skulle vi haft straff, och AFC också, säger Lindgren.

ANNONS

"Det är tungt"

Han var sedan nära att ta gruvlig revansch. I mitten av den andra halvleken sköt han ett dundrande skott som fick ribban att darra.

– Det var nära på skottet, och nära att Crespo kommer åt returen. Vi hade marginalerna emot oss, säger Lindgren – som dessutom träffade ribban även med en frispark en stund senare.

– Ja… Nej, den ville inte in i dag. Det är tungt.

Häcken har därmed två raka matcher utan att göra mål.

Är det något som fattas i det offensiva spelet?

– Nej, att vi inte sätter dit chanserna är väl det största problemet. Vi har ju matcher i den här matchen. Om man vill vinna såna här matcher så måste man vara effektivare. Men samtidigt så kan de också göra fler mål.

ANNONS