Lina och Lisa Hurtig har blivit föräldrar

Lina Hurtig tackade nej till landskampen mot Norge. Mitt i matchen delar hon med sig av nyheten att hon blivit mamma. ”Välkommen till familjen lilla tjej”, skriver Juventusanfallaren på sociala medier.

ANNONS
|

Landslagsanfallaren Lina Hurtig tackade nej till torsdagens landskamp mot Norge, under lägret inför OS, på grund av familjeskäl.

Nu har hon och frun Lisa blivit föräldrar.

När landskampen mot Norge just inletts delade Lina den glada nyheten med en bild på sociala medier.

”Välkommen till familjen lilla tjej”, skriver Juventusanfallaren.

LÄS MER:Nu blir Seger störst i Europa: "Otroligt häftigt"

I mars delade paret Hurtig nyheten att de ska bli föräldrar i en video på Juventus hemsida.

– Det gick så fort. För jag var här (i Turin) och hon var hemma i Sverige när hon ringde och sa: ”jag är gravid”, sa Lina i videon

– Det var overkligt. Vi trodde inte att det skulle gå så fort, men vi är så, så lyckliga, sa Lisa i videon.

ANNONS

LÄS MER:Lina och Lisa Hurtig väntar barn

Nu har paret alltså fått en dotter.

Lisa Hurtig avslutade fotbollskarriären efter förra säsongen efter två säsongen i Linköping och flyttade ner till Lina i Turin. Lina är högaktuell för den svenska OS-truppen till Tokyo. Om hon kan vara med i landskampen mot Australien på tisdag är oklart.

– I de samtal jag har haft med Lina så är det fokus på att vara tillgänglig för OS. I första hand gäller det här torsdagen, och sedan får vi ha ett samtal på fredag och se vad vi fattar för beslut då. Det är ingenting som oroar mig i nuläget, sa Gerhardsson i veckan om Linas återbud till Norgematchen.

Sverige vann matchen mot Norge med 1–0 efter mål av Stina Blackstenius.

LÄS MER:Stensäker defensiv gav svensk seger mot Norge

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS