Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lilleström nobbar Blåvitt - för sista gången

IFK Göteborg gjorde ett sista försök att värva Marius Lundemo från Lilleström. Men klubben sa nej, igen. – Det var nästan ingen höjning alls", säger ordförande Björnar Sollie till Fotbollskanalen.

Beskedet kom sent på onsdagskvällen och är med all säkerhet definitivt. För tidigare på dagen sa Mats Gren till GP att budet var det sista man tänkte lägga för att försöka värva Lundemo.

– Jag vill inte gå in på detaljer nu, men vi har nått en gräns nu kan man säga. Blir det inget nu så blir det ingenting, sa Mats Gren.

Björnar Sollies kommentar till detta faktum är, enligt Fotbollskanalen:

– Det innebär att de inte får köpa Marius Lundemo.

Därmed får Blåvitt fortsätter att leta mittfältsförstärkningar. Efter att ha tappat spelare som May Mahlangu, Jakob Johansson och Philip Haglund är behovet stort – och akut.

Mats Gren säger sig ha flera spår.

– Det är inget som är nära eftersom vi gått för Lundemo det senaste. Men vi har försökt att hålla de andra spåren lite varma också, säger han.

Ett namn som länge cirkulerat är Ålesunds mittfältare Fredrik Ulvestad. Gren uttryckte redan i höstas ett intresse för norrmannen – som fortfarande inte bestämt var han ska spela fotboll.

– Jag vill inte nämna några klubbar, men det kommer nog att bli klart inom någon vecka, säger hans far och rådgivare Rune Ulvestad.

Mats Gren om Ulvestad:

– Vi har inte lagt ner honom, nej. Men jag vill inte kommentera några specifika namn nu.