Stina Blackstenius.
Stina Blackstenius. Bild: CARL SANDIN

LFC om stjärnan: "Inget intresse att diskutera med Göteborg"

Enligt uppgifter till GP jagade Göteborg FC landslagsspelaren Stina Blackstenius, men den jakten verkar ha varit förgäves.
– Vi vill inte och tänker inte släppa henne, säger Linköpings ordförande Paul Lindvall till Corren.

ANNONS
|

Nej, det blir ingen värvningen av den 23-årige landslagsspelaren Stina Blackstenius för Göteborg FC. Uppgifter till GP gjorde gällande att den allsvenska serietvåan från 2019 gjorde anspråk om att få knyta till sig anfallaren från Linköping, trots att hon har ett år kvar på sitt kontrakt med LFC.

LÄS MER:Göteborg FC jagar Stina Blackstenius

Men nu går Linköping ut och meddelar att GFC:s jakt varit förgäves. Klubben släpper inte Stina Blackstenius.

– Vi har inget intresse att gå vidare med några sådana diskussioner, vare sig med Göteborg eller med någon annan klubb. Det är inte heller så att vi sitter i ett ekonomiskt läge där vi inte har råd att behålla Stina. Absolut inte. Det är bara att titta på hur vårt lagbygge ser ut för att förstå hennes betydelse, säger Linköpings ordförande Paul Lindvall till Corren.

ANNONS

Paul Lindvall menar att det är uppståndelsen som blivit kring Stina Blackstenius framtid i klubben som gjort att man nu går ut och meddelar att landslagsspelaren blir kvar.

– Jag kan vara mycket tydlig. Vi räknar med Stina, hon har kontrakt och är en mycket viktig spelare för oss som anfallskraft och målgörare. Vi vill inte och tänker inte släppa henne. Hon blir kvar, säger han till Corren.

ANNONS