Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Larssons passning till Thern: "Behöver inte vara ledsen"

Sam Larsson och Arber Zeneli är på landslagsuppdrag. Då är Simon Thern ensam kvar i Holland. Då bjussar Thern på en bild på Instagram där han målat vännerna som två streckgubbar i soffan. – Han har det tufft där nere nu, säger Larsson till Expressen.

Sam Larsson får chansen på nytt av Janne Andersson efter skadan senast. Samtidigt har Arber Zeneli också lämnat Heerenveen för landslagsuppdrag för Kosovo. Då är Simon Thern kvar ensam i Holland. Något som verkar påverka honom då det är lite ensamt. På Instagram har han lagt upp en bild från sin soffa, där han har ritat in Zeneli och Larsson som två streckgubbar.
– Han har det tufft där nere nu. Det är jag med äpplet för jag brukar sitta där. Men det är roligt. Han behöver inte vara alltför ledsen. Han kommer nog få en ledig helg snart, säger Larsson till Expressen och fortsätter.
– Just nu spelar han inte. Han har inte fått chansen av tränarna och har precis kommit tillbaka. Jag är övertygad om att han kommer vara med i A-landslaget i framtiden. Men just nu måste han få spela.

 

When you miss your Swedes and you are the only one not good enough for national team! #alone #dontloosehope

Ett foto publicerat av Simon Thern (@simonthern10)