Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Landslagsmålvakten lånas ut till konkurrenten

Joe Hart spenderade förra säsongen på lån i Torino. Nu lånar Manchester City ut landslagsstjärnan ut igen, denna gången till ligakonkurrenten West Ham. – Jag har alltid älskat klubben, säger landslagsmålvakten.

Joe Hart som tillbringade förra säsongen på lån i Serie A-klubben Torino kommer inte att återvända till Manchester City. Istället väntar ytterligare en utlåning för den 30-årige engelske landslagsmålvakten. Den här gången lånas Hart ut till ligakonkurrenten, West Ham.

– Det är viktigt för mig att spela fotboll och att få möjligheten att komma hit och spela är fantastiskt, säger Joe Hart till West Hams hemsida.

"Jag har alltid älskat klubben"

Joe Hart som har spelat 266 matcher för Manchester City verkar inte besviken över att det nu blir en utlåning till West Ham.

– Jag har alltid älskat klubben. Jag tror det är svårt att hitta någon, förutom andra Londonklubbars fans, som inte älskar klubben. Det är något speciellt över den, har mycket historia och jag har alltid älskat att spela mot West Ham.

West Ham befinner sig just nu på försäsongsläger i Österrike, dit Hart kommer att ansluta. I kontraktet ska det inte finnas någon klausul angående en permanent övergång. Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.