Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Landslaget hyllar kvalvakan: "All respekt för de här spelarna"

Under onsdagen följde ”hela” Sverige kvalmötet mellan Karlberg och IFK Luleå i division 1 – så även landslagsspelarna. – All respekt för de här spelarna, säger Andreas Granqvist.

Tack vare snökaoset som lamslagit Stockholm drog division 1-mötet mellan Karlberg och IFK Luleå ut på tiden. Kvalmötet drog igång först 00.20 på natten – tack vare sociala medier följde tusentals svenskar matchen. Så även landslagsstjärnorna.
– Fantastiskt att de spelar mitt i natten när det är ett kval till division 1. All respekt för de här spelarna och lagen som efter fyra fem timmar i buss lyckades. Stort av dem, säger Granqvist.

Janne Andersson valde att hylla sina spelare för att de satt uppe och tittade, snarare än att ha synpunkter på deras sena natt.
– Vi jobbar med väldigt mycket frihet under ansvar och de är ganska bra på att vila. Det ser jag inga konstigheter med. Däremot tycker jag att det roligt att de engagerar sig. Det var som ”Granen” sa: stor respekt för att det finns annan fotboll i Sverige än den vi håller på med.