Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lagkamraterna om Olsen: "Han gör en monstermatch"

Robin Olsen räddade en pinne mot Holland i VM-kvalpremiären. Efteråt hyllades han av lagkamraterna. – Han gör en monstermatch, säger Victor Nilsson Lindelöf.

Andreas Isaksson gav aldrig ifrån sig platsen som förstemålvakt. Många fick nöja sig med att vara andramålvakt bakom Isaksson. Så även Robin Olsen. Men när Andreas Isaksson tackade för sig i somras så fick Robin Olsen chansen. En chans han tog med råge.
– Jag har visat att jag vill ha den här platsen. Jag hoppas att det här gjorde lite nytta för det valet, säger han efter matchen.

Hyllningarna till Olsen ville aldrig ta slut. Förbundskapten Janne Andersson var väldigt nöjd med sin nye förstemålvakt.
– Robin är vår bäste spelare i dag och gör en jättematch. I den här tidiga fasen när vi bygger laget är det viktigt med en målvakt att lita på. Det är jättekul att han gör matchen som han gör.

Olsen blev även hyllad av sina lagkamrater till höger och vänster.
– Jag har aldrig sett honom så bra. Han är en jätteduktig målvakt som inte har spelat så mycket i landslaget. Men han var fantastisk, säger Marcus Berg.
– Han är fantastisk! Fantastisk, säger John Guidetti.
– Han gör en monstermatch! En riktigt bra match och han ska ha en stor eloge, säger Victor Nilsson Lindelöf.