Lagkamraten avslöjar: Zlatan Ibrahimovic hatade Edinson Cavani

Relationen mellan Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani var minst sagt frostig i Paris Saint-Germain. Det berättar svenskens franske lagkamrat från tiden i LA Galaxy, Michaël Ciani.
– Han sa till mig att han hatade Cavani, säger Ciani till AS.

ANNONS
|

Det har knappast varit någon hemlighet att allt var inte frid och fröjd under Zlatan Ibrahimovic fyra år i Paris Saint-Germain.

Under 2014 kom bland annat rapporter om att det ska ha varit en spricka i PSG och att svenskens vänner skulle ha särbehandlats.

LÄS MER:Balotelli om första mötet med Zlatan: "Sa att jag var klen"

Zlatan uppges "hatat" Cavani

Nu avslöjar Michaël Ciani, som var lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy, att det framför allt var med en spelare som det hade skurit sig rejält.

– Han berättade att allt var bra utom med en person och den personen var Cavani. Han sa till mig att han hatade tre-fyra spelare från sin spelarkarriär och Cavani var en av dem, säger Ciani till franska radiostationen RMC enligt AS.

ANNONS

LÄS MER:Vändningen kring Zlatan – fortsätter i Milan

Den frostiga relationen skapade splittringar i laget, där spelare var tvungna att välja sida.

– Om du var vän med Cavani tyckte Zlatan inte om det. Du var antingen med Ibra eller mot honom.

LÄS MER:SVT-profilen John Taylor: Jag vet var Zlatans näsa finns

Zlatan totalsågades av förre lagkamraten

Cavani är inte den enda lagkamraten som har haft sina problem med Zlatan Ibrahimovic.

Sebastian Lletget, som spelade med svensken i LA Galaxy, vittnar om att det blev en bättre känsla i laget när Zlatan lämnade 2019.

– Det är definitivt en bättre känsla. Du kunde inte vara fri. Det var superfrustrerande. Det kändes bokstavligen talat som att man bara ville ta av sig skorna och kliva av planen, berättade fransmannen i en intervju med BSI Podcast.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic totalsågas av Sebastian Lletget

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS