Ladda upp med GP:s premiärstudio utanför Bravida Arena

Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg. På lördag tar Häcken emot AIK på Bravida Arena. GP snackade upp matchen utanför arenan ihop med Häcken-ikonen Rasmus Lindgren.

ANNONS
|

BK Häcken var topptippade under fjolårssäsongen, men tappade greppet om förra säsongen redan i de inledande omgångarna. När GP snackade upp den allsvenska premiären ihop med förre Häckenspelaren Rasmus Lindgren var frågan: Vad ska klubben göra för att undvika ett liknande scenario i år?

– Jag tror att de behöver få en bättre start så att de inte hamnar på efterkälken. Efter en sådan svag säsong som vi hade förra säsongen gäller det att hoppa upp några snäpp i tabellen och ta det därifrån, säger Rasmus Lindgren – klubbens lagkapten sedan 2017 – och fortsätter:

– Häcken har som mål att kämpa om Europaplatser och den kvaliteten finns. Men det är ett nytt lag mot vad vi har haft de senaste åren. Vi får se.

ANNONS

När startelvan släpptes framkom även att nyckelspelaren Erik Friberg missar premiären mot AIK.

– Så klart är det ett stort tapp. Alla vet vad han betyder för laget. Han har rutinen och vet vad som krävs i de här matcherna.

Se sändningen i spelaren ovan.

LÄS MER:Recension: Ida Redig – ”Från Hisingen till framtiden”

LÄS MER:Ida Redig om mottagandet efter releasen av ”Från Hisingen till framtiden”

LÄS MER:Gustav Berggrens nya roll – och kontrakt

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS