J-Södra får förstärkning av Utsiktens anfallare Amar Muhsin.
J-Södra får förstärkning av Utsiktens anfallare Amar Muhsin. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Lämnar Göteborgsklubben – klar för J-Södra

14 mål på 20 starter under division 1-säsongen. Nu lämnar Utsiktens anfallare Amar Muhsin klubben. Nästa adress – superettanklubben Jönköping Södra.

ANNONS
|

Utsiktens BK slutade på en tredjeplats i division 1 södra den gångna säsongen. På samma position i seriens skytteliga slutade lagets anfallsvapen Amar Muhsin.

Med 14 mål på 20 starter och totalt 29 matcher har 22-åringen varit ett av lagets stora offensiva vapen under sommaren och hösten.

Nu står det klart att Muhsin tar nästa steg i karriären. Muhsin har skrivit på ett tre-årskontrakt med superettanlaget, som missade kval till allsvenskan till nästa säsong efter ett insläppt mål mot Brommapojkarna i säsongens sista minut.

– Det är stort för mig att komma till Jönköpings Södra och ett efterlängtat steg i min karriär. Jag är otroligt motiverad och ser fram emot den kommande säsongen, säger Amar Muhsin till J-södras hemsida.

ANNONS

Det råder inga tvivel om att det är Muhsins effektivitet som lockat intresse från J-Södra.

– I Amar får vi en ung, spännande forward som har tagit stora kliv på kort tid och som producerat mycket mål i såväl Gunnilse IS (19 mål på 22 matcher i division 3) och nu senast i Utsiktens BK med 14 mål på 20 starter, säger klubbens sportchef, Andreas Jankevics.

ANNONS