Lämnade Öis – nu klar för ny klubb

Daniel Sliper sa tack och hej till Örgryte efter säsongen. Nu har mittfältaren gjort klart med en ny klubb.

ANNONS
|

Direkt efter att säsongen 2018 avslutats meddelade Örgrytes Daniel Sliper att han inte skulle bli kvar i Göteborg.

– Vi flyttar upp till Stockholmstrakten och jag fortsätter lira där uppe. Jag hoppas att det blir i superettan, men man vet aldrig vad som dyker upp. Jag tycker att jag håller på den här nivån, är i bra form och har knappt varit skadad. Det är kul att spela fotboll helt enkelt, sa han till GT.

Nu, ett par månader senare, har Sliper, som hann med att pricka in sju mål under sin tid i Öis, hittat en ny klubb.

ANNONS

31-åringen blir kvar i superettan. Han är klar för IK Frej.

– Daniel har en lång erfarenhet av spel i superettan med lite mer än en handfull säsonger i Sundsvall och nu senast också Örgryte. Den rutinen kommer vara viktig i vår unga trupp där Daniel kommer vara en tydlig referens på vad nivån innebär. Med kravställning i träning och som en ledargestalt i match, säger tränaren Lukas Syberyjski till Frejs hemsida.

Sliper har utöver Sundsvall och Örgryte också hunnit med spel i Malmö FF, Falkenberg, Bunkeflo och Assyriska i karriären.

Kontraktet med Frej är skrivet på sex månader med option på ytterligare ett och ett halvt år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS