Kylian Mbappé om livet som supertalang

PSG:s supertalang Kylian Mbappé lever ett liv som många fotbollsspelare drömmer om – nu berättar dock fransmannen att allt inte varit en dans på rosor.
– Jag har aldrig fått vara barn, säger han till France Football.

ANNONS
LocationParis||

Kylian Mbappé är en av fotbollsvärldens absolut största talanger. Under sin tid i Monaco gjorde den unge anfallaren 26 mål på 44 tävlingsmatcher – något som ledde till att Paris Saint Germain valde att knyta till sig supertalangen för mer än en och en halv miljard.

Men trots att han lever ett liv många fotbollsspelare drömmer om så förklarar Mbappé att han det finns saker som han kan sakna i sitt liv.

– Längre fram så kommer jag inte ens att kunna berätta för mina barn om dumheter jag höll på med som tonåring, för att jag har inte haft tid att syssla med dem. Det är något jag saknar, jag har aldrig fått vara barn, säger han till France Football och fortsätter:

ANNONS

– Men jag är inget offer, de fotbollsspelare som pratar som att man är ett offer förstår jag inte. Jag spelar bara fotboll.

Anfallaren har inte gjort någon besviken i sin nya klubb – PSG toppar Ligue 1 och Mbappé har hittills gjort elva ligamål och spelat fram till sex under säsongen.

ANNONS