Kritiken mot Zlatan: "Det går inte att lita på honom"

Zlatan Ibrahimovic har fått en hel del kritik för sina insatser i England. Nu kritiseras han av förre Barcelona-stjärnan Samuel Eto’o. – Det går inte att lita på honom, säger han i det tv-programmet Telefoot.

ANNONS
|

Den kamerunske fotbollsikonen har vunnit det mesta under sin karriär. På meritlistan finns Champions League-titlar med både Barcelona och Inter. En turnering som Zlatan Ibrahimovic flera gånger uttalat sin dröm att få vinna.

Nu går Eto’o ut och kritiserar Zlatan Ibrahimovic rejält i det franska tv-programmet Telefoot.

– Inför tuffa matcher i Champions League var det bara snack om Ibra, men så kom dagar när han inte presterade. PSG är ett bättre kollektiv när de spelar för varandra utan Ibra. Och för att kunna vinna Champions League måste du, över allt annat, ha ett bra kollektiv, säger Eto’o.

ANNONS

– Att spela med spelare som Ibrahimovic i Champions League är ibland kontraproduktivt

LÄS MER: United censurerar Zlatan efter utspelet

Den nu 36-årige Eto’o huserar numer i turkiska klubben Antalyaspor, enligt Eto’o är Zlatan för egoistisk för att kunna få lyfta Champions League-bucklan.

– Det går inte alltid att lita på honom, även om han är en bra spelare. I stora matcher där det var mycket på spel har han inte kunnat motsvara lagets förväntningar, säger Eto’o.

Kritiken från Eto’o mot Zlatan är inte den första från storspelare. Nyligen var den franske VM-guldvinnaren, Christophe Dugarry ute och svingade mot svensken.

– För mig är Zlatan inte en stor spelare. Det har jag sagt 200 miljoner gånger. I min värld är en riktigt stor spelare en sådan som du aldrig har några problem med. Någon som dessutom gör sina lagkamrater bättre, sa Dugarry till RMC.

LÄS MER: Zlatan slår ifrån sig: "Då hade han däckat"

ANNONS