Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Kritiken mot svenskstjärnan: "Såg osäker ut"

Victor Nilsson Lindelöf fick starta igen för United i ligacupen. Trots seger med 4–1 så får svensken svala omdömen i England. "Såg osäker ut", skriver Manchester Evening News.

I Premier League väntar han fortfarande på att få debutera, men till medverkan i Champions League kan Victor Nilsson Lindelöf nu lägga ligacupspel med Manchester United. Landslagsbacken spelade hela matchen mot Burton hemma på Old Trafford.
Efter matchen fick han återigen utstå en hel del kritik.
”Ett klumpigt fel gav Burton en chans och han såg stundtals osäker ut. Kan ta ett tag innan han har återfått självförtroendet”, skriver Manchester Evening News.
”Han behöver mer speltid, det är fortfarande en del tveksamheter gällande hans fysiska spel”, skriver Mirror.

Bottenlaget från andraligan beredde inte United några som helst besvär. United vann med 4–1 efter två mål av Marcus Rashford och varsitt av Jesse Lingard och Anthony Martial.
– Om cupen är en officiell cup så är den viktig för Manchester United och för mig som tränare. Vi gjorde vårat jobb. Inte en fenomenal insats, men solid. Flera spelare behövde 90 minuter i dag, för många av dem har inte spelat så mycket hittills under säsongen, säger Mourinho klubbens hemsida efter avancemanget.


På annat håll i cupens tredje omgång tog sig Arsenal, Chelsea, Manchester City och Everton vidare.

Lottningen till fjärde omgången: Tottenham–West Ham, Bristol City–Crystal Palace, Swansea–Manchester U, Arsenal–Norwich, Chelsea–Everton, Manchester City–Wolverhampton, Leicester–Leeds, Bournemouth–Middlesbrough.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.