Kortkalas när Öis gjorde comeback i Superettan

En utvisning och nio gula kort. Det small ordentligt i närkamperna när Ljungskile och Örgryte spelade 1-1 i premiärmatchen.

|

Med drygt halvtimmen spelad av Superettan-premiären mellan Ljungskile och Örgryte så tryckte Gabriel Altemark-Vanneryr in 1-0 för hemmalaget på Uddevalla Arena. Sex minuter senare kunde dock George Mourad utjämna till 1-1. Ett resultat som Sällskapet, på förhand, säkert skulle vara nöjt med.

Men i den andra halvlekens inledning ändrades förutsättningarna när LSK:s Mattias Pedersen drog på sig sitt andra gula kort i matchen.

Trots en man mer i 40 minuter hade Öis dock svårt att skapa riktigt heta målchanser. I stället handlade det mesta i matchen om kamp, tuffa dueller och en domare som fick visa det gula kortet flera gånger.