Kompisens fina hyllning: "I dag gör det lite ont"

De var lagkompisar och nära vänner. I dag är det två år sedan bronshjälten från -94 Klas Ingesson gick bort. Då bubblar känslorna hos Kennet Andersson. ”Idag känns det lite mer än vanligt. Idag gör det lite ont. Behöver nog få känna det. Inte ducka. Det känns”, skriver Andersson på Instagram.

ANNONS
|

29 oktober 2014 gick Klas Ingesson ur tiden efter en lång kamp mot cancern. I dag är det två år sedan mittfältslegendarens bortgång. Då bubblar känslorna hos tidigare lagkompisen och nära vännen,Kennet Andersson. På sitt Instagram-konto skickar han en fin hälsning till Ingesson. Där han bland annat skriver:

”Idag känns det lite mer än vanligt. Idag gör det lite ont. Behöver nog få känna det. Inte ducka. Det känns.Det trycker i huvudet och andningen blir tyngre. Men det det är inte farligt, det vet vi. Imorrn rullar vi på igen. Ja, du vet hur det blir. Typ "nu kör vi"!

ANNONS

Till cancerfonden har Andersson tidigare uttryckt sin saknad.

– En vän dör och tar med sig en bit av en. Jag minns känslor, aldrig detaljer utan känslor. Nu finns ingen att minnas tillsammans med. Jag kan återge en kväll i Berlin när vi spelade Nintendo och en eld brann i öppna spisen, men det säger ingenting. Han hade förstått direkt, har Andersson.

Kennet Andersson och Klas Ingesson var lagkamrater i det svenska landslag som 1994 tog hem brons i VM i USA. De var också lagkompisar iFK Göteborg,Mechelen, Bari och Bologna.

ANNONS