IFK Göteborgs Kolbeinn Sigthorsson
IFK Göteborgs Kolbeinn Sigthorsson Bild: MICHAEL ERICHSEN

Kolbeinn Sigthorsson lämnar IFK Göteborg

Blåvitts isländska spelare Kolbeinn Sigthorsson lämnar klubben när hans kontrakt löper ut vid årsskiftet, det meddelar klubben på sin hemsida.

ANNONS
|

Det har länge varit tyst kring Blåvitts skandalomsusade spelare Kolbeinn Sigthorsson. Nu står det klart att islänningen lämnar klubben efter årsskiftet när kontraktet löper ut, meddelar klubben på sin hemsida.

Sigthorsson har under en tid varit borta från spel för både en fysisk och psykisk rehabilitering. Utöver att han genomgick en fotoperation har 31-åringen också anklagats för att ha ofredat en kvinna sexuellt.

Klubben valde att stänga av Sigthorsson efter att händelsen uppdagades och inledde också en internutredning.

– Han kommer inte att vara med och träna och spela match förrän vi har haft våra interna diskussioner, har klubbdirektör Håkan Mild tidigare sagt till GP.

ANNONS

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS