Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Klubbens skruvade jakt efter Zlatan – på twitter

Jakten på Zlatan Ibrahimovic intensifieras efter att han meddelat att han lämnar Paris Saint-Germain efter säsongen. Nu har tyska Hertha Berlin gett sig in i kampen om Zlatans signatur – genom att skriva till honom på twitter: "Vi har inga pengar, men mycket kärlek och entusiasm från våra supportrar".

Efter att Zlatan Ibrahimovic meddelat att han lämnar Paris har spekulationerna om var han tar vägen här näst tagit rejäl fart.

Los Angeles Galaxy, Manchester United, klubbar i Kina eller en återkomst till Italien har nämnt som möjliga destinationer.

Nu har ger sig ytterligare en klubb in i jakten på Zlatan.

Via sitt twitterkonto skickade Hertha Berlin en hälsning till den svenske stjärnan där man lockade honom till den tyska huvudstaden med orden: "Vi har inga pengar, men mycket kärlek och entusiasm från våra supportrar"


Man startade även hashtag #zlatandaretoberlin för att med hjälp av sina supportrar få inspiration till vad staden Berlin kan göra för att få dit Zlatan. Där bland annat förslag om att låta Zlatan flytta in i stadens slott kom in.


Hertha Berlin ligger inför sista omgången på sjätte plats i bundesliga. I ligaavslutningen ställs man mot femman Mainz och har därmed chansen klättra en placering.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.