Klopp får nytt jättekontrakt av Liverpool

Jürgen Klopp har förlängt sitt kontrakt. Tysken har skrivit på ett avtal som gäller fram till 2022. Premier League-klubben har offentliggjort uppgifterna.

ANNONS
|

Mitt under förra säsongen ersatte han Brendan Rodgers som manager i Liverpool. Det var bara början på vad somser ut att bli en lång sejour på Anfield för Jürgen Klopp. I dag kom uppgifterna att den tyske stjärntränaren, som tog Liverpool till final i Europa League i våras,har fått sitt avtal förlängt. Klubben bekräftar uppgifterna i ett pressmeddelande, där det framkommer att Klopps nya kontrakt sträcker sig fram till och med 2022.

Även Klopps assistenter på tränarbänken,Zeljko Buvac ochPeter Krawietz, har fått sina avtal förlängda.

- Det är svårt att med ord förklara hur hedrad jag, Zeljko och Peter känner oss över att få det här förtroendet från ägarna, säger Klopp och fortsätter:

ANNONS

- Vi är bara i början på vår resa, men att redan nu ha de här starka banden till den här väldigt speciella platsen är otroligt, säger Klopp om Liverpool.

Liverpool-ägaren John Henry, klubbens styrelseordförande Tom Werner och Mike Gordon, vd förFenway Sports Groups förklarar i ett gemensamt uttalande hur lyckliga de är över att ha lyckats knyta till sig Klopp på ett så långt kontrakt.

- Han är en en talangfull världsklassmanager, och hans ledning kommer att vara avgörande för allt det som vi hoppas att vi ska kunna uppnå under de kommande åren.

ANNONS